Chapter events - Denmark

Kom med og lad dig inspirere, når SDN-DK, Dansk Design Center og Danske Bank inviterer til Service Design Nytårskur. Dagen byder også på en række konkrete eksempler og cases.

Går du med overvejelser om, hvordan I kan blive mere kundeorienterede? Har du lyst til at høre mere om, hvordan designtænkning og servicedesign kan bidrage og skabe værdi for jeres forretning?


Så kom med og lad dig inspirere, når Service Design Network Denmark, Dansk Design Center og Danske Bank inviterer til Service Design Nytårskur. Dagen byder på en række konkrete eksempler og cases målrettet dig, der arbejder med ledelse.


PROGRAM

14.45: ANKOMST OG REGISTRERING


15.00: DEL 1 — LYT OG TÆNK NYT

Design for forretningsudvikling 

Sådan kan design forme fremtiden for virksomheder


Christian Bason, Adm. Direktør, Dansk Design Center

Camilla Fielsøe van Dijk, Director, Group Business Development, Solar A/S 

Dansk premiere på dokumentaren “Nordic Service Design” (2017)

Udarbejdet af Service Design Network Denmark med støtte fra DesignIt og Fjord. Filmen giver indblik i anvendelsen af servicedesign i industrien i Norden og har vundet SDN prisen for mest innovative initiativ (2017).


Debat

 

17.00: DEL 2 – PRØV SERVICEDESIGN

Afprøv servicedesign-metoder på konkrete cases fra både industrien, det offentlige og den finansielle sektor og få indblik i, hvilken værdi metoderne kan skabe for jer. Lad jer inspirere af hinanden.


18.30: NETWORKING

 --