Chapter events - Denmark

Kom til tre stærke arrangementer i Aalborg og hør mere om, hvordan Design Thinking også kan være en hurtig og effektiv metode. Afsættet for denne arrangementsrække er metoden Design Sprint.

Vi følger nu, i samarbejde med Combine og Service Design Network Denmark, op på successen fra foråret 2017, når vi tager hul på en ny temarække om Design Thinking. 

Denne gang er fokus for temarækken at vise, hvordan design thinking kan være en hurtig og effektiv metode såvel strategisk som udviklingsmæssigt. Temamøderne byder på en blanding af faglige oplæg og praktiske cases fra nogle af Danmarks førende virksomheder. I løbet af de tre møder vil du desuden blive præsenteret for alle trin i metoden Design Sprint, som gør det muligt at gå fra idé til test af prototype på blot fem dage. 

Det første arrangement handler om at skabe retning på din udvikling, det andet arrangement handler om hvordan man kan prototype og teste. Det tredje arrangement er en praktisk workshop hvor du kommer igennem en 5 timers design sprint. 

 

Medbring din chef, din kollega, din samarbejdspartner så vi kan få sat endnu mere fokus på, hvor vigtig Design Thinking er for de danske virksomheders konkurrencedygtighed.

Til arrangementerne kan du blandt andet møde virksomheder som Alm Brand, Telenor, Kampstrup og Spar Nord som vil fortælle om deres praktiske erfaringer.

Programme

01 February - 12 April 2018
08:30 AM - 12:30 PM 1. Februar: Design Thinking 1 - Sæt retning på din udvikling med Design Sprint
08:30 AM - 12:30 PM 15. Marts: Design Thinking 2 - Sæt fart på din innovation med Design Sprint
08:30 AM - 01:00 PM 12. April: Design Thinking 3 - Prøv et Design Sprint i praksis