Chapter events - Belgium

Date Night is een evenement waar bedrijven, studenten en recent afgestudeerden elkaar kunnen ontmoeten. Dit via speed dates en korte talks.


????????‍????????????‍???? Hallo aanstormend talent, ben je op zoek naar een stage of eerste job of gewoon zin om de arbeidsmarkt in service design te leren kennen?


???? Hallo bedrijven, heb je een stageplaats of vacature vrij of gewoon zin om het aanstormend telent te leren kennen?


Date Night is een evenement waar bedrijven, studenten en recent afgestudeerden elkaar kunnen ontmoeten. Dit via twee mogelijkheden:


1️⃣ In sessies van een 10-tal minuten ‘speed date’ kunnen studenten en recent afgestudeerden kennis maken met vertegenwoordigers van een bedrijf. De studenten en bedrijven hebben alvast éen ding gemeenschappelijk: hun interesse voor service design en gebruiker centraal ontwerpen.


2️⃣ In een reeks van keynotes van 20 minuten zullen bedrijven aan de hand van een cases, methodieken, … hun kennis delen. Zo kunnen de studenten en recent afgestudeerden kennis maken met de werkwijze van een bedrijf.


De studenten productontwikkeling van Universiteit Antwerpen en Space and service design van de Thomas More hogeschool zijn er alvast klaar voor om bedrijven zoals Achilles, Peel en Knight Moves te ontmoeten!


De agenda van de avond ziet er als volgt uit:


18u30 - 19u30 Aankomst met hapjes en een drankje

19u30 - 21u30 Speed date sessies / Keynotes (sprekers tba)

21u30 - 22u30 Netwerking


⚠️ Om deel te nemen aan de speed dates vragen we je hier: http://bit.ly/datenightbysdn te registeren. Je RSVP via meetup is hiervoor niet voldoende. (zowel voor bedrijven, recent afgestudeerden en studenten)


Als je enkel naar de talks komt is het voldoende om je in te schrijven via Meetup.