Chapter events - Denmark

Kom til tre stærke arrangementer i Aalborg om Design Thinking og hør mere om, hvordan Design Thinking kan være nøglen til at skabe vækst ved at sætte kunderne i centrum og skabe gode løsninger.

For flere store danske virksomheder og organisationer er design motoren i deres strategiske udvikling. Det gælder eks. Coloplast, Københavns Kommune og Tivoli. Kom til tre stærke arrangementer i Aalborg om Design Thinking og hør mere om, hvordan Design Thinking kan være nøglen til at skabe vækst ved at sætte kunderne i centrum og skabe gode løsninger, hvad enten du er en produkt-, teknologi- eller servicevirksomhed. 

Netværkene BrainsBusiness og Service Design Network Denmark har sammen med Design Denmark og Ideaal lavet en arrangementsrække, der på forskellig vis får dig til at stå stærkere i en kundeorienteret verden.

Det første arrangement handler om strategisk anvendelse af design, det andet arrangement om de ledelsesmæssige muligheder, og det tredje arrangement er en inspirerende praktisk workshop for alle. Medbring din chef, din kollega, din samarbejdspartner så vi kan få sat endnu mere fokus på, hvor vigtig Design Thinking er for de danske virksomheders konkurrencedygtighed.


Til arrangementerne kan du blandt andet møde Christian Bason fra Dansk Design Center, Thomas Elmer fra Nilfisk, Christian Tollestrup fra Arkitektur & Design ved Aalborg Universitet, Erick Thürmer fra Thürmer Tools, Rikke Knutzen fra Service Design Network Denmark og mange andre spændende profiler.

Programme

01 February - 04 April 2017
08:30 AM - 01:00 PM 1. Februar 2017 - Skab vækst med kundeorienteret udvikling
08:30 AM - 12:00 PM 8. Marts 2017 - Udnyt din virksomheds kreative potentiale
08:30 AM - 12:00 PM 4. April 2017 - Konkrete værktøjer til praktisk anvendelse af Design Thinking