Chapter events - Belgium

Het is enige tijd geleden dat we ons lieten horen, but now we go virtual! I.p.v. de jaarlijkse PSS (product + service) design roadshow, gaan we in debat met andere ontwerpdisciplines rond het thema 'Future Urban Health', en exposeren we onze product-service design projecten. Check daarom zeker de hoek van productontwikkeling, maar we beloven een knaller van een EXPO die integraal de moeite waard is!

Hoi SDN Belgium,

Dus registreer je 'Free ticket(s)' (sorry voor de omweg via eventbrite):
https://www.eventbrite.be/e/design-sciences-hub-event-future-urban-health-tickets-136403804451 (copy/paste link)

Praktisch: 23 februari, 16.30 – 17.30 uur (livestream)

Livestream: De lancering wordt live gestreamd via Facebook. De link naar het evenement komt later via e-mail (na eventbrite registratie).

Programma: Silvia Lenaerts (vicerector UAntwerpen) en professoren Alexander D'Hooghe, Sven Verbruggen en Maarten Weyn met elkaar in dialoog en wijzen ze je de weg doorheen de expo. Het geheel wordt gemodereerd door Jana Deforche (directeur Design Sciences Hub).

Werp vanop de eerste rij een blik op de stad van de toekomst! Wat als de stad ons gezonder kan maken? Wat als het ziekenhuis wordt opgedeeld in voor iedereen bereikbare en superefficiënte gezondheidshubs? Welke rol speelt technologie in de gezondheidszorg van de toekomst?

Het afgelopen jaar bogen wetenschappers uit de Design Science Hub zich vanuit hun 'Blue Sky Studio' over deze en andere vragen. Dit denkwerk resulteerde via een multidisciplinaire benadering (PSS design).

Veel plezier.
SDN Belgium